Foto’s DHM 2014

Ze staan online de foto’s van Den Helder Maastrichtloop 2014. Leuke foto’s waar vele goede herinneringen aan hebben.

Klik hier om de albums te bekijken

Zet hem alvast in je agenda

23 & 24 mei 2015 is de 12e editie van Den Helder Maastricht estafetteloop. We lopen voor Mappa Mondo en KiKa.

Met de Den Helder Maastricht estafetteloop kan je deze uitdaging aangaan. 420 kilometer dwars door Nederland van Den Helder naar Maastricht. Door samen te werken haal je resultaat. En dan ook nog voor goede doelen.

• 420 kilometer langs de mooiste plekjes van Nederland
• Laag inschrijf geld
• Geen wachtlijsten
• Geen vereist in te leggen sponsorbedrag!
• Een gemoedelijke sfeer

Durven jullie de uitdaging aan?

Uitslagen Den Helder Maastrichtloop 2014

24-25 mei liepen 9 teams de Den Helder Maastrichtloop. Prachtig weer en veel sportieve prestaties hebben deze editie een succes gemaakt. Team Hol-Land heeft de 11e editie gewonnen in een tijd van 29 uur 41 minuten en 7 seconden. Gefeliciteerd met deze overwinning.

Kijk hier voor alle uitslagen van 2014

De klok tikt door

Nog even en dan komen de eerste teams binnen van de 11e editie van de Den Helder Maastrichtloop 2014. Alles is nu in gereedheid gebracht voor de finish. De DJ zitten klaar, de Boog van Unive verzekeringen staat en het bord met de tijden staat klaar om ingevuld te worden. Om half 1 verwachten we het eerste team.

Live tijdens de loop

Tijdens de Den Helder Maastrichtloop zullen er regelmatig updates met nieuwtjes en tussenstanden te lezen zijn op Facebook en Twitter. Er reist een speciaal media-team mee om foto’s, standen, nieuws en andere interessante berichten te delen op social media.

Dus voor de thuisblijvers en volgers is er een mogelijkheid om de Den Helder Maastrichtloop van dichtbij mee te kunnen maken.

Deel dit bericht onder je collega’s, vrienden en familie zodat ze jullie vorderingen kunnen bekijken.

Volg Den Helder Maastrichtloop op Twitter

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates of berichten volg ons dan op Twitter.

Ook tijdens de loop op 24-25 mei zullen er regelmatig updates volgen.\

Volg ons op Twitter

Den Helder Maastrichtloop 2014

Schrijf je vandaag nog in voor de gezelligste, langste en mooiste estafetteloop van Nederland.

24 en 25 mei 2014 gaat de estafetteloop van start in Den Helder en zal gaan door het mooie Nederlandse landschap. De finish is in Maastricht op de Maaspromenade.

Maurice met Evelien Bosch

Team Holland loopt zich warm

Geweldig !!!

Bedankt Den Helder op Zondag voor het plaatsen van onze sponsorloop op de voorpagina! Hopelijk gaan we nu heel veel geld ophalen voor onze goede doelen, KIKA, Mappa Mondo en natuurlijk Stichting Present Den Helder & vestiging Texel! Deze Stichting doet zoveel voor de maatschappelijk aangedragen medemens die dringend hulp nodig hebben!

Evelien Bosch ambassadeur Mappa Mondo

Vanaf a.s. zaterdag 15 maart is NCRV-presentatrice Evelien Bosch officieel de ambassadeur van Mappa Mondo. Evelien presenteert het kinderprogramma Zapplive voor de NCRV. Evelien Bosch, tevens moeder van twee kinderen, voelt zich sterk verbonden met de woon- en logeerhuizen van Mappa Mondo. ‘Ik besef me dat niet alle kinderen in Nederland een zorgeloze jeugd hebben, ook kinderen met een ziekte moeten een plek hebben waar ze tot rust kunnen komen met de verzorging die ze nodig hebben’, aldus Evelien.

De presentatrice hoopt met haar inzet als ambassadeur een bijdrage te leveren aan de naamsbekendheid van Mappa Mondo.

Route 2014

Dit is bij benadering de route die afgelegd gaat worden. De rode bolletjes op de kaart zijn de wisselpunten voor het estafette team.